Voorraadbeheer

Gebruik een smartphone of handscanner voor het scannen van QR-codes of barcodes. Inplaats van zoeken naar het betreffende artikel, scan je de code.
Ook kunnen artikelen worden gekoppeld aan bepaalde QR-codes of barcodes, zodat ook inkopen direct kunnen worden verwerkt.

Gebruik QR

QR-codes zijn ideaal voor de smartphone en kunnen vanuit Velifact worden aangemaakt.

Gebruik barcode

Barcodes zijn ideaal voor handscanners, maar ook de smartphone kan barcodes uitlezen voor uw inkoop.

Wat maakt de voorraadbeheer-software van Velisoft onmisbaar?

In de afgelopen jaren is het gebruik van QR-codes aanzienlijk toegenomen. En omdat tegenwoordig iedereen een smartphone heeft, is het scannen van een QR-code nog eenvoudiger en gebruikelijker geworden. Het enige wat je nodig hebt voor deze software is een mobiele telefoon met een camera. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een handscanner.

Je kunt in het beheer een barcode of QR-code aan een artikel koppelen. Vervolgens kunnen medewerkers de artikelen scannen. De informatie van het gescande artikel kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld direct alle informatie over het artikel uitlezen of het artikel van de voorraad afschrijven. 

Het scannen van artikelen betekent niet alleen veel tijdwinst, het verhoogt ook de nauwkeurigheid van je processen. Bij het handmatig overnemen van informatie, kunnen kleine foutjes worden gemaakt, die voorkomen kunnen worden door het proces te automatiseren.

Maatwerk software

De voorraadbeheer-software is erg handig wanneer je werkt met veel verschillende artikelen of materialen. Wij begrijpen dat er in jouw bedrijfssector specifieke wensen kunnen zijn met betrekking tot het voorraadbeheer. Je kunt gebruik maken certificaten, artikelen met een houdbaarheidsdatum of verschillende materialen. Alles is mogelijk.

Wij spelen graag in op jouw wensen. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, medewerkers en jouw bedrijf. Zo houden we onze diensten ook betaalbaar.