Inhuurbonnen / Onderaannemersbonnen

Handige applicatie voor het invoeren van inhuurbonnen
De gegevens zijn al voorgevuld, op basis van de externe opdrachten in de planning. Daarna kun je de bonnen met één druk op de knop als pdf-bestand downloaden of verzenden via e-mail. 

Gegevens zijn voorgevuld

Bespaar tijd, met de voorgevulde inhuurbonnen.

Eigen huisstijl

Het pdf-bestand kan worden aangemaakt in eigen huisstijl.

E-mail een pdf-bestand

De inhuurbon kan direct als pdf-bestand worden verstuurd naar de betreffende klant.

Handige software voor inhuurbonnen

Als je werkt met onderaannemers, kan kan het beheren van inhuurbonnen een belangrijk onderdeel zijn binnen jouw bedrijf. Daarom moet het nauwkeurig, maar wel efficiënt gebeuren. De software van Velisoft is daarvoor uitermate geschikt. Het kan verschillende taken automatiseren, waaronder het maken en versturen van inhuurbonnen en het behouden van het overzicht. 

Eén van de belangrijkste voordelen van het gebruik van onze software is dat de kans op het maken van fouten sterk vermindert. Het handmatig opstellen en beheren van inhuurbonnen is tijdrovend en kan leiden tot het maken van fouten of vertragingen. Onze software vult de inhuurbonnen automatisch met gegevens uit externe opdrachten in de planning. Deze gegevens kunnen daarna eventueel handmatig worden aangepast.

Een ander belangrijk voordeel van onze software is dat het je in staat stelt om gegevens en inzichten te verzamelen over jouw bedrijfsprocessen. Je kunt gegevens eenvoudig analyseren, zoals bijvoorbeeld het aantal inhuurbonnen dat per periode wordt verzonden. En daarnaast kan je verschillende modules koppelen zoals onze facturatie applicatie.

Omdat Velisoft een compleet bedrijfssoftware pakket kan bieden, is het ook heel eenvoudig om de inhuurbonnen te integreren met andere bedrijfsprocessen. Zo heb je alles in één overzicht. 

Maatwerk applicatie

Het kiezen van de juiste software voor jouw bedrijf kan voelen als een lastige taak. Je wilt graag rekening houden met het budget en tegelijkertijd zoek je iets dat specifiek aansluit bij de behoeften van jouw medewerkers en klanten.

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij paraat al hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten en jouw bedrijf. Zo houden we onze diensten ook betaalbaar.


Mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken, neem contact met ons op.