Onze planning software helpt je om werkprocessen te plannen en beheren.
Het stelt je in staat om taken, projecten, medewerkers en materialen te organiseren en te coördineren. Een duidelijk overzicht van alle geplande projecten. Ook is er een handige week-agenda, met de taken per gebruiker.

Overzichtelijk

In één overzicht alle belangrijke taken en gegevens bij elkaar.

Handige weergave

Met de handige weekagenda, is direct duidelijk wat er op de planning staat.

Waarom onze planning software essentieel is voor jouw bedrijf

Planningssoftware is dé digitale oplossing die je helpt om je werkprocessen te plannen en te beheren. Het stelt je in staat om taken, projecten, resources en medewerkers te organiseren en te coördineren. Onze software biedt real-time inzicht in de voortgang van het werk, waardoor managers en bedrijfsleiders snel kunnen reageren op veranderingen en problemen.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van planningssoftware is dat het bedrijven helpt om hun werkprocessen efficiënter te organiseren en te coördineren. Door het plannen van taken en resources kan je de productiviteit verhogen en vertragingen verminderen. Dit leidt tot kostenbesparingen en een hogere kwaliteit van het geleverde werk.

Planning analyseren en bijsturen

Planningssoftware biedt ook de mogelijkheid om taken en projecten te analyseren. Dit stelt je in staat om de voortgang van het werk te monitoren en te beoordelen of de doelen en deadlines worden gehaald. Managers kunnen de planning aanpassen en bijsturen als dat nodig is, waardoor de efficiëntie van het werk wordt verhoogd.

Een ander belangrijk voordeel van planningssoftware is dat het bedrijven in staat stelt om hun resources beter te beheren. Dit omvat zowel de inzet van medewerkers als de beschikbaarheid van materialen en apparatuur. Door resources efficiënter te plannen en te gebruiken, kan je kosten besparen en de productiviteit verhogen.

Betere communicatie en samenwerking

Daarbij draagt goede projectplanning software bij aan de communicatie en samenwerking binnen een bedrijf. Door het plannen van taken en projecten en het delen van de voortgang en status kunnen medewerkers beter samenwerken en efficiënter communiceren. Dit kan leiden tot betere resultaten en meer tevredenheid bij medewerkers.

Medewerkers in de buitendienst kunnen via de mobiele app op een makkelijke manier alles registreren. Medewerkers op kantoor kunnen vervolgens deze gegevens gebruiken bij bijvoorbeeld de facturatie van de opdracht. Ook kunnen aan planningsitems notitites en bijlages worden toegevoegd, waardoor de medewerker op locatie alle benodigde informatie, zoals foto's en werktekeningen, ter beschikking heeft.

Voordelen planning software

  • werkprocessen efficienter plannen
  • projecten analyseren
  • voortgang monitoren
  • resources beter beheren
  • verbetering communicatie en samenwerking

 

Velisoft planning software

Het planningsoverzicht is het eerste tabblad dat je ziet, wanneer je de applicatie opent. Hier wordt een duidelijk overzicht getoond van alle geplande projecten en de daarbij horende medewerkers en offertes. Je kunt zelf aangeven voor welke periode, welke klant of welk bedrijf je de planning wilt weergeven. 

Ook is er een handige week-agenda, met daarin de taken per gebruiker. Deze zijn naar wens aan te passen

Koppelen met andere bedrijfsprocessen

Omdat Velisoft een compleet bedrijfssoftware pakket biedt, is het heel eenvoudig om de planning te koppelen met andere bedrijfsprocessen, zoals materieelbeheer en het offerte- of facturatiesysteem. Zo kun je bijvoorbeeld een planningsitem maken op basis van een goedgekeurde offerte. Dit stelt je in staat om bedrijfsprocessen te versnellen en overzicht te bewaren.

Betaalbare software oplossing

Elk bedrijf is uniek en daar spelen we graag op in. Met de verschillende software modules en onze ervaring met verschillende sectoren, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen. Zo houden we onze software betaalbaar. Tevens kunnen we middels maatwerk de behoeften van jouw klanten, medewerkers en bedrijf inwiligen.


We gaan graag met je in gesprek, neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.