Ontdek de kracht van onze versleepbare tijdsplanning software
Onze innovatieve software voor versleepbare tijdsplanning biedt de oplossing voor een overzichtelijke en makkelijk te beïnvloeden planning van jouw opdrachten en medewerkers. Met gebruiksvriendelijke functies en slimme automatiseringen helpen wij je om tijd te besparen en altijd up-to-date te blijven.

Versleepbare items

De versleepbare items zorgen voor een dynamische en intuïtieve manier van plannen.

Automatische herinnering

Ons systeem stuurt automatisch een sms of e-mail naar jouw contacten.

Een duidelijk weekoverzicht

Met een helder weekoverzicht zie je in één oogopslag de planning van al jouw opdrachten en medewerkers.

Intuïtieve planning

Er is weinig voorkennis of computervaardigheid nodig om aan de slag te gaan met onze innovatieve tijdsplanning.

Waarom onze versleepbare tijdsplanning essentieel is voor jouw bedrijf

Dankzij onze flexibele tijdsplanning kun je eenvoudig taken en afspraken in de tijdsbalken verslepen. Dit zorgt voor een dynamische en intuïtieve manier van plannen, waardoor je snel kunt inspelen op veranderingen en alles overzichtelijk houdt.

Omdat de planningsitems visueel versleept kunnen worden, is de functie zeer intuïtief te gebruiken. Dit wil zeggen dat het natuurlijk aanvoelt voor de planner en dat er weinig voorkennis of computervaardigheid nodig is om aan de slag te gaan met onze innovatieve tijdsplanning.

Daarbij draagt goede projectplanning software bij aan de communicatie en samenwerking binnen een bedrijf. Medewerkers in de buitendienst kunnen via de mobiele app op een makkelijke manier alles registreren. Medewerkers op kantoor kunnen vervolgens deze gegevens gebruiken bij bijvoorbeeld de facturatie van de opdracht. Ook kunnen aan planningsitems notities en bijlagen worden toegevoegd, waardoor de medewerker op locatie alle benodigde informatie, zoals foto's en werktekeningen, ter beschikking heeft.

Automatische herinneringen via SMS of E-mail

Ons systeem stuurt automatisch een sms of e-mail naar jouw contacten, een dag voor de afspraak of het begin van de opdracht. Zo worden je klanten en medewerkers tijdig herinnerd aan hun afspraken, wat helpt om no-shows te verminderen en de communicatie te verbeteren.

Een duidelijk weekoverzicht voor de planning van opdrachten en medewerkers

Met een helder weekoverzicht zie je in één oogopslag de planning van al jouw opdrachten en medewerkers. Dit maakt het eenvoudig om recourses te beheren en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Dubbel ingeboekte afspraken zullen direct opgemerkt en opgelost kunnen worden.

Betaalbare software oplossing

Omdat Velisoft een compleet bedrijfssoftware pakket biedt, is het heel eenvoudig om de planning te koppelen met andere bedrijfsprocessen, zoals materieelbeheer en het offerte- of facturatiesysteem. Zo kun je bijvoorbeeld een planningsitem maken op basis van een goedgekeurde offerte. Dit stelt je in staat om bedrijfsprocessen te versnellen en overzicht te bewaren.

Ieder bedrijf is uniek en daar spelen we graag op in. Met de verschillende software modules en onze ervaring met verschillende sectoren, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw bedrijf, klanten en medewerkers. Zo houden we onze software betaalbaar. 


We gaan graag met je in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.