Projecten voorzien van notities, aantekeningen en geo informatie in Google Maps.
Teken of upload een bestand zoals KMZ of KML, GIS- of Shapefiles en pas deze aan. Gebruikers kunnen de status van een kaart wijzigen met eigen kleuren en vormen, zodat iedereen tegelijk op de hoogte is.

Upload bestand

Upload een bestand waarin de tekeningen al staan en teken verder in de applicatie. Plaats tekeningen in een aparte laag per bestand.

Tekenen

Teken polygonen, polyregels of plaats een marker. Het is zelfs mogelijk om er een tekst bij te zetten direct op de map.

Statussen

Pas de status aan van bepaalde tekeningen of laat andere gebruikers dat doen. Pas direct meerdere tekeningen aan en voorzie het van een kleur.

Berichten van medewerkers

Medewerkers kunnen binnen de mobiele app zelf een marker plaatsen en voorzien van een bericht en foto.

Gegevens visualiseren op een kaart van Google Maps

Medewerkers in de buitendienst kunnen via de mobiele Google Maps applicatie van Velisoft, met grotere lettertypes en duidelijke knoppen, op een makkelijke manier van alles registreren. Naast de foto's, werktekeningen of notities die ze ter beschikking hebben, biedt Velisoft een unieke tool; tekenen in Google Maps.

Tekenen in Google Maps is een functie waarmee je de kaart kunt aanpassen met behulp van tekeningen, lijnen en vormen. Het is beschikbaar op zowel de desktopversie als de mobiele app van Google Maps. Hoewel deze functie oorspronkelijk is ontworpen voor het aanpassen van locaties en routes, biedt het dus ook talloze mogelijkheden voor diverse bedrijven en bedrijfssectoren.

Ook is het mogelijk om in onze software geografische bestanden met verschillende bestandsextensies in te lezen en te bewerken, waaronder GIS, KML, KMZ en Shapefiles.

Tekenen in Google Maps

Deze tool stelt medewerkers in staat om met eigen kleuren, een tekening te maken, locaties aan te duiden of waarschuwingen te weergeven op een kaart. Dit is erg handig wanneer je een gebied of locatie wilt aanduiden, met daarbij horende opmerkingen of waarschuwingen. Deze gebieden of locaties kunnen vervolgens ook een label krijgen. Denk aan percelen, gebouwen, te bewerken landerijen, straten, of bijvoorbeeld wegafzettingen. 

 

 

Geografische informatie

Google Maps heeft de manier waarop we navigeren en de wereld om ons heen begrijpen drastisch veranderd. Maar Google Maps kan veel meer, zoals tekenen in de kaarten-app, met de kracht van geografische informatie. De Google Maps applicatie is met name handig voor de buitendienst. Deze unieke tool zorgt voor veel duidelijkheid en overzicht in de werkzaamheden. Door dit te koppelen aan je eigen mobiele app van Velisoft heb je een zeer complete tool voor op locatie.

Google Maps applicatie

Wij begrijpen dat er in jouw bedrijfssector specifieke wensen kunnen zijn met betrekking tot de software. Wij spelen daar graag op in. Met de applicatie bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, medewerkers en jouw bedrijf. Zo houden we onze diensten voor jou ook betaalbaar.


Is onze Google Maps applicatie ook handig binnen jouw bedrijf? We vertellen je er graag meer over.
Neem contact met ons of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.