Exact Online koppeling met Velisoft

De software van Velisoft is eenvoudig te koppelen met Exact Online. Deze automatisering zal je al snel veel tijd besparen. Je kunt het jezelf zo nóg makkelijker maken.

  • Facturen worden direct verwerkt in je boekhouding. 
  • Klantgegevens zijn altijd op een veilige manier paraat en up-to-date.
  • Centraliseer je data en houd overzicht.

 

Waarom is deze koppeling zo handig?

Eén van de belangrijkste voordelen van een koppeling tussen je bedrijfssoftware en je boekhoudpakket is dat het je enorm veel tijd en moeite bespaart. Ook de kans op het maken van fouten vermindert sterk. Het handmatig doorvoeren van bijvoorbeeld facturen is tijdrovend en kan leiden tot het maken van fouten of vertragingen in het betaalproces.

Door een synchronisatie met de software van Velisoft behoud je overzicht en kun je makkelijk aanpassingen doen in bijvoorbeeld de klantenadministratie. Op die manier zijn deze gegevens altijd op een veilige manier paraat en actueel. Daarbij is jouw applicatie voorzien van een eigen inlog-omgeving en een eigen huisstijl. Hierdoor werkt iedereen in een vertrouwde omgeving.

 

Hoe koppel ik mijn Exact Online-boekhouding met mijn applicatie van Velisoft?

Zelf een koppeling maken is heel simpel. Je logt je in bij je eigen Velisoft-applicatie. Rechtsbovenin vind je 'Bedrijfsgegevens'. Je kunt meerdere bedrijven beheren met je applicatie. Je kunt dus ook voor meerdere bedrijven een koppeling maken met Exact Online. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ga naar de gegevens van het bedrijf waarvan je de boekhouding wilt koppelen, door op het potlood-icoontje te klikken. Rechts op de pagina vind je 'Boekhoudpakket'. Hier kun je de nodige instellingen doen.

 

 

 

 

 

  • Kies voor 'Exact Online' in het keuzemenu voor boekhoudpakketten.
  • Haal je 'token' op, door je in te loggen bij Exact Online, via het icoontje naast het invoerveld.
  • Kies voor de juiste database/'boekhouding'. (Je kunt bij Exact Online meerdere 'boekhoudingen' beheren.) 
  • Sla de gegevens op.

Je boekhouding is gekoppeld!