Over ons

Opgericht door ons, Lucas en Stijn, bestaat Velisoft uit een klein, gedreven team. Korte lijnen, directe en heldere communicatie en altijd een bekend gezicht. Wij houden net als onze klanten van efficiëntie en onze bedrijfssoftware en werkwijze helpen daarbij.

Wij werken graag samen met onze klanten, zodat we optimaal gebruik maken van onze kennis. Jij kent jouw bedrijf en wij onze code. Hoe uniek jouw bedrijfsvoering ook is, jouw organisatie is altijd leidend. Onze software passen wij daarop aan.

Bedrijfsproces vertalen naar een applicatie

Wij ontwerpen en bouwen applicaties, websites en webshops. We richten ons vooral op het bedrijfsproces en vertalen dit naar een applicatie. Denk hierbij aan voorraadbeheer, planning en urenregistratie, of een portaal waarin dit alles samenkomt. Elke sector werkt op een andere manier, wij zorgen ervoor dat elk bedrijfsproces geoptimaliseerd wordt en efficiënter wordt benut.

 

Bedrijfsautomatisering

Alles-in-één software

Onze ontwikkelde software is een alles-in-één-softwarepakket voor bedrijven. Onze software bestaat uit meerdere ‘bouwstenen’ die we kunnen koppelen. Op die manier kan je kiezen uit verschillende modules die voor jouw bedrijf of bedrijfsactiviteit van belang is. Mocht er toch iets ontbreken? Wij leveren ook maatwerk software. Jouw applicatie is voorzien van een eigen inlog omgeving en een eigen huisstijl. Wel zo prettig.

Onze software wordt veel gebruikt door bedrijven binnen verschillende sectoren, zoals agrarische bedrijven, dienstverleners, groothandels, zzp’ers, mkb’ers, schilders, bouw-, loon- en productiebedrijven. Deze bedrijven bevinden zich tot nu toe vooral in de omgeving Medemblik, West-Friesland, Noord-Holland. Het voordeel daarvan is dat we op locatie kunnen afspreken of bij ons op kantoor. Dit persoonlijke contact is prettig voor beide kanten en vergemakkelijkt het proces. Echter is onze zakelijke applicatie beschikbaar voor elk bedrijf in Nederland en kunnen wij software en apps ontwikkelen voor elk type bedrijf.

 

Kantoor Medemblik (NH)

Ben je op zoek naar een leuke club enthousiaste ontwikkelaars, dan ben je bij ons van harte welkom. Ben je benieuwd op welke manier onze software jou veel tijd en moeite zal gaan besparen, neem dan contact op met een van ons of kom langs op ons nieuwe kantoor in Medemblik (NH).

Contact ons:
085 - 124 7555

Kom langs:
Schootsvel 7M
Medemblik (NH)

Ons team

Lucas Rob Lucas Rob Eigenaar / ontwikkelaar
Stijn Rob Stijn Rob Eigenaar / beheerder
Tom Peerdeman Tom Peerdeman Ontwikkelaar
Sacha Molenaar Sacha Molenaar Ontwikkelaar
Rene de Meijer Rene de Meijer ZZP / Infra
Tijmen Terpstra Tijmen Terpstra Stagiair / ontwikkelaar