Hoe kan ik een factuur betaald melden?

Ga naar het facturenoverzicht. Klik op het groene vink-icoontje  in de regel van de betreffende factuur.

Je kunt ook eerst naar het bewerkingsoverzicht van de factuur gaan, door op het potlood-icoontje te klikken. Je kunt daar midden in het scherm een knop ‘betaald’ vinden.

De factuur staat nu vermeld als ‘betaald’. Het kan zijn dat de factuur daarom uit je overzicht verdwijnt. Je kunt hem terugvinden door boven in het scherm je filter aan te passen.