Hoe verstuur ik een factuur?

Ga naar het facturenoverzicht. Klik op het potloodicoon in de regel van de te versturen factuur. Je komt dan in het bewerkingsscherm van de factuur. Midden in het scherm vind je een knop ‘versturen’. Als je hierop klikt, kom je in het verzendscherm. Je kunt hier nog enkele instellingen doen en een bijlage toevoegen, voordat je de factuur werkelijk verstuurt.

Afzender en ontvanger zijn al voorgevuld, maar kunnen desgewenst handmatig worden aangepast.
De standaard invulling voor de afzender kun je instellen onder ‘bedrijfsgegevens’.

Standaard teksten zijn in te stellen onder het menu-item ‘gegevens’ en dan ‘Standaard teksten’ in het linker menu.

Om de mail aan meerdere mailadressen te versturen, kun je deze invullen en scheiden met een ; (puntkomma).

Er wordt gebruik gemaakt van tekst tussen blokhaken. Dit zijn tags. Deze worden op het moment van versturen gevuld met de juiste informatie.

De factuur is automatisch bijgevoegd. Het is mogelijk om nog een extra bijlage mee te sturen.