Hoe maak ik een creditnota of creditfactuur aan?

Het aanmaken van een creditfactuur in Velisoft is eenvoudig:

• Open de originele factuur die je wilt crediteren.
  • Klik op het plusje om de creditfactuur aan te maken. De software genereert automatisch een creditfactuur met de juiste informatie en maakt de bedragen negatief.

Je kunt een creditfactuur bewerken, net als een gewone factuur. Je kunt details zoals de beschrijving, bedragen en datums aanpassen voordat je deze verstuurt. Nadat je decreditfactuur hebt aangemaakt en gecontroleerd, kun je deze direct vanuit de Velisoft applicatie als pdf-bestand naar je klant e-mailen. De gegevens, zoals het mailadres van het contactpersoon staan al voorgevuld.