Hoe kan ik een startnummer voor facturen instellen?

Rechtsboven in het scherm vind je je achternaam en de eerste letter van je voornaam, naast een account-icoontje. Als je hierop klikt, ontvouwt zich een menu waarin je kunt kiezen voor ‘Bedrijfsgegevens’.

Je krijgt dan een overzicht met bedrijven. Klik op het potloodje achter het bedrijf dat je wenst te wijzigen.

Hier kun je instellingen voor de pdf-bestanden, zoals facturen, offertes en inhuurbonnen doen.

Wanneer je een startnummer invult, zal de telling verder gaan vanaf dit nummer. Jaarlijks wordt de telling opnieuw gestart. Het volgende jaar zal dus ook starten vanaf dit nummer. Laat dit nummer op 0 staan, als je bij 1 wilt beginnen.

Let op! Vul geen jaar in bij het start nummer, dit doet het programma automatisch.