Kan ik een rapport downloaden?

Bij een rapport dat je in Excel kunt downloaden, verschijnt een groen label rechtsonder in het scherm. Als je hierop klikt, download je een Excelbestand met de gegevens van het scherm, inclusief ingestelde filters.

Bij een rapport dat je als pdf kunt downloaden, verschijnt een rood label rechtsonder in het scherm. Als je hierop klikt, download je een pdfbestand met de gegevens van het scherm, inclusief ingestelde filters.